Crypto dolfijnen zijn crypto eigenaren met minstens 100 BTC en maximaal 500 BTC aan waarde. Cryptocurrency eigenaren kunnen onderverdeeld worden in verschillende zeedieren. Elk dier geeft aan hoeveel crypto een eigenaar bezit, deze worden vertaald naar de waarde van BTC. Dolfijnen zitten in het midden van de zeedieren. Vermogen van dolfijnen zijn niet zo hoog als die van walvissen maar ook niet zo laag als krabben.

Ook wel

Crypto dolfijnen worden in het Engels ook wel dolphins genoemd. Dit zijn crypto eigenaren met een waarde van 100-500 BTC.

Zeedieren

Er zijn dus meerdere zeedieren. Om het wat makkelijker uit te leggen worden ze in een lijstje genoemd met hoeveel de waarde is per dier:

  • Krab: 1-10 BTC
  • Octopus: 10-50 BTC
  • Vis: 50-100 BTC
  • Dolfijn 100-500 BTC
  • Haai 500-1000 BTC
  • Walvis 1000+ BTC

Verschil dolfijnen en walvissen

Dolfijnen bevinden zich een stuk meer onder de radar dan de walvissen. Walvissen kunnen namelijk grote invloed beïnvloeden op koersen van crypto. Omdat er nog geen regels zijn voor crypto valuta kunnen walvissen de markt flink manipuleren zodat bijvoorbeeld dolfijnen de pineut zijn. Deze walvissen domineren de zee en zullen op steeds meer winst azen.

Een dolfijn in de crypto wereld heeft minimaal 100 bitcoin in zijn/haar wallet.

Walvissen hebben meer bitcoin dan haaien in crypto. Een haai heeft minimaal 500 bitcoin, een walvis 1000+ bitcoin.

Dolphins zijn crypto eigenaren met minimaal 100 bitcoin in hun wallet.

Blader door cryptotermen per categorie of op beginletter: