Initiële premie-aanbieding afgekort (IBO) heeft als hoofddoel de lancering van een nieuw crypto project. Binnen een IBO vallen verschillende gebruikers die allemaal een eigen vaardigheid vertegenwoordigen. Deze taken voeren zij uit om de lancering van een nieuw crypto project zo succesvol mogelijk te laten verlopen. 

Ook wel:

Initiële premie-aanbieding afgekort ook wel IBO. IBO is ook wel de fase waarin er nieuwe cryptocurrencies op de markt wordt gebracht er hier naamsbekendheid voor wordt gecreëerd. Deelnemers aan het IBO programma zullen de currency ontvangen om er voor te zorgen dat er naamsbekendheid wordt gecreëerd.

Waarom is IBO interessant?

Voor beleggers is het interessant om deel te nemen aan het IBO netwerk omdat ze door werkzaamheden te leveren crypto ontvangen. Daarnaast wordt door het IBO netwerk de gemeenschap van crypto uitgebreid.

Vaardigheden binnen het IBO netwerk

Binnen het IBO netwerk zijn er verschillende werkzaamheden die gedaan moten worden om het IBO netwerk in stand te houden. De functies die binnen het IBO netwerk horen zijn:

Partner:

Dit is iedereen die deel neemt aan een project en een beloning ontvangt voor de door hem uitgevoerde werkzaamheden.

Speculanten:

Deze personen kopen een deel van hun eigenbeloning en ontvangen hier weer extra cryptomunten voor.

Premiejagers:

Deze personen voeren (ondersteunende) taken uit om de nieuwe crypto op de markt te krijgen.

Bouwers:

Dit zijn de personen die de uitvoering en de ontwikkeling mogelijk maken. Bouwers beschikken over veel kennis en zijn essentieel voor de uitvoering.

Hoeveel verdien je voor de deelname aan een IBO netwerk?

Het aantal cryptocurrencies dat je ontvangt voor jouw bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe crypto verschild per currency. Wat de waarde van de currency wordt is nog moeilijker te zeggen. Wanneer de currency het heel goed doet kunnen er grote verdiensten uit jouw deelnamen worden gehaald. Wanneer de currency niet van de grond komt kan het zijn dat je minimaal tot niks hieraan verdiend.

Voordeel van IBO

Wanneer je bij het oprichten van een currency betrokken bent geweest ontvang je een aantal van deze currency in ruil voor de diensten die jij hebt geleverd. Wanneer een currency het goed gaat doen en records behaald op de markt kan je de currency uitkeren en de verdiensten hiervan behouden.

Voor beleggers is het interessant om deel te nemen aan het IBO netwerk omdat ze door werkzaamheden te leveren crypto ontvangen. Daarnaast wordt door het IBO netwerk de gemeenschap van crypto uitgebreid.

Binnen het IBO netwerk zijn er vier verschillende rollen die je kan aannemen:

  • Partner
  • Speculanten
  • Premiejagers
  • Bouwers

Hoeveel cryptocurrencies je ontvangt voor jouw bijdrage verschilt per IBO project. Daarnaast is de waarde van de cryptocurrencies ook afhankelijk van de koers en hoe de cryptocurrencies het gaat doen op de markt.

Blader door cryptotermen per categorie of op beginletter: